Hela dagen klassiskt

Imorse och till lunch va det ju verkligen klassiskt som presenterades i form av Indians motorcyklar. Nu tar vi ett kliv, kanske inte framåt men iaf lite åt sidan och kikar på ngt eldrivet från Italien istället.

Det är företaget Energica som ligger bakom denna skapelse, Eva EsseEsse9. En eldriven retrohoj som påminner om vilken vardaglig hoj som helst som man idag ser på vägarna.

En elmotor på 80 kW 108 vilda, effektiva hästkrafter. För dig som aldrig testat en elhoj så är det en riktig hästspark du får då du ger ett gaspådrag lovar jag. Tillverkaren lovar 15 mil på en laddning och en toppfart på runt 200km/h. Räcker ju för stadskörning, men till stugan, nja då äre nog säkrast att kör Victoryn. Pris och när den står klar i butik är än så länge okänt. Trevligt bygge iaf.

//Big Papa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>