Mera amerikanskt!

Vilket man inte kan få nog av. Imorse presenterade jag ett grymt häftigt bygge och här kommer nu ett till. Indians prototyp Scout FTR1200.

En grymt cool hoj som jag direkt hade skrivit köpeavtal på om den kommit till MC butiken på Klockarbäcken (POLARIS) redan nu. Men nu är den ju bara en prototyp som man visade på mässan i EICMA förra veckan.

Gissa vem som ska med dit nästa gång :)

FTR 1200 är en smidig, busig värsting för den kvinna eller man som vill ha skoj på två hjul och samtidigt åka tryggt. Hojen är utrustad med en V-Twin på 1133cc. Du som hunnit testa en scout redan vet vad den levererar normalt då den är laddad med 100 kusar ;) Kolfiber, LED, Öhlinare, Brembobromsar mm. Kombon kunde inte bli bättre med en Indian i botten. OBS. Kolla racedäcken på det ;)

På mässan fanns också klocktillverkaren Baume & Mercier som erbjöd en matchande klocka till dig som kör eller drömmer om en Indian. Klockan har fått namnet Clifton Club Munro Limited Edition och tillverkas endast i 1967 st ex. Priset strax under 40 papp. Den hamnar på min önskelista till jul ;)

//Big Papa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>