Trevlig skönhet

Call of Duty ®

 

Eftersom Indian Scout 741B användes flitigt inom den amerikanska armén under andra världskriget så har naturligtvis Sledgehammer och Activision sett till att dessa fina motorcyklar finns i det nya Call of Duty ® WWII.

 

Förutom att finnas i den digitala världen så har några av dessa legendariska maskiner återskapats i fysisk form då Indian har modifierat fem stycken Indian Scout Sixty av årsmodell 2018.

De är tidsenligt lackerade i olivgrön färg, packväskorna är tillverkade av vittrat läder och naturligtvis är de behängda med en mängd militära attiraljer.

Hugade spekulanter kan dock inte att köpa en Indian Scout 714B Call of Duty® utan dessa kommer att lottas ut i USA, Tyskland, Frankrike och Australien. Men är du sugen på en Indian så finns dom ju i Umeås nya MC butik ute på Klockarbäcken, Umeå Terräng och Motor AB, POLARIS :)

Godmorgon

//Big Papa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>