Hästkrafter IRL

Inte ofta jag skriver om riktiga hästkrafter. Men nu närmar sig ju Stockholm Horse Show och Motorbloggen ska dit och ta reda på om det skiljer sig nalta mellan dom hästkrafter jag är van vid och ”äkta vara” så att säga.

Bildresultat för fredrik persson fyrspann

Fredrik Persson som bl.a är tidigare VM mästare kommer finnas på plats med fyrspann. Och gissa vem som kommer få testa sitta jämte honom inne på arenan och få ta del av hur tufft men roligt det kan vara med hästsport 🙂 Ska jag vara ärlig så har jag redan nu flugor i magen och det har aldrig hänt tidigare då det handlat om fordon förutom då jag skulle köra en Boss Hoss i somras. För er som inte vet så är en Boss Hoss bland de största motorcyklar som finns med en V8:a under tanken.

Relaterad bild

En annan som är på plats som vet hur hästar ska hanteras är Sveriges dressyrdrottning Tinne Vilhelmson Silfvén. I ett pressmeddelande säger hon, – Jag ser fram emot att rida på hemmaplan i Friends Arena. Det är alltid speciellt med hemmapublik och den stämning och atmosfär som är där. Det ska bli kul att se!

Dom som känner mig är nog nalta förvånad att jag befinner mig på en hästtävling och dessutom skriver om det. Men sedan jag bjöds på en ridtur förra året och fick testa köra häst och vagn i somras väcktes, om än lätt än så länge ngt inom mig som jag inte visste fanns. Och man har ju hört att hästar tar fram ngt inom en vilket verkar stämma. Kul ska det iaf bli och mera saker man får lägga till sin ”check” lista sen 🙂

Bildresultat för stockholm horse show 2017

Tävlingarna och festligheterna är på Friends Arena och pågår från den 30/11- 3/12. Du hittar mera info HÄR 

Visst ses vi i Stockholm? 😉

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.