Underbar julafton

För min del blev det en lugn och skön jul, precis som man alltid önskar sig. Att barnen vuxit upp innebär också att det för oss föräldrar blir mindre att arrangera. Flera av dom har egna familjer så nu får jag njuta av skinka i sängen på morgonen med gumman innan man sedan under dagen åker runt och försöker gästa de flesta av dom på något vis 🙂

Micke Bergströms foto.

Igår gjorde vi lite eljest och samlade de flesta av oss på Bakfickan dit vi bidragit med en hel del julklappar i år. Dom har det bästa julbordet som är dukat med mycket mat och efterrätter samt fantastisk mycket kärlek. Jag ror nog vår familj varit där varje jul i 6-7år, men då dagarna efter julaftonen. Så kul att träffa andra av Umeås alla härliga människor som det ofta bara blir just där, på julen.

Micke Bergströms foto.

Mätta och belåtna och fyllda av julefrid hamnade vi denna jul hos gummans barn och barnbarn med mera julegott, lekar och spel. Åsså bästa bonusen att få mysa med lilla Ronja i knäet (gummans yngsta barnbarn). Fantastisk julefrid för oss och en stor tacksamhet att vi fått ses och umgås och varit friska ytterligare en jul med våra nära och kära. Nu börjar mellandagsrean 😉 God jul!!!!

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.