Dum & dummare

Gillade du filmen Dum & dummare?

Då kanske detta är ngt för dig att lägga ett bud på. Nu ska nämligen mopeden som var med i filmen säljas. Den mopeden byggdes i två exemplar, men denne va den som va i filmen. Den andra användes av filmteamet under inspelningen.

Men vill du lägga ett bud får du räkna med att moppen kommer bli dyr, säkert en halv miljon som budgivningen ser ut nu. Om du vinner budet följer också en hjälm, väska och en portfölj med, inte de som va med i filmen utan kopior.

//Big Papa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>