Två nya HD,s

Nu så släpper Harley-Davidson Iron 1200 och Forty-Eight Special till Sportster-modellfamiljen. Dom här hojarna har fått en rätt läcker retrodesign med högt styre och V-Twin motor på 1202cc

Sportser hojarna är för mig en hoj för nybörjare eller för dom som velat bygga om och bygga ngt eget. Man kan få till dom rätt läcker vilket man nu försökt redan från leverantören.

Bildresultat för scout bobber 2018

Indian Scout som jag hellre förespråkar ligger ändå långt före. Med sin V-Twin på 94 hk och grymt lättkörda hoj och låga pris går den bara inte att motstå. Det är som att köra en go-cart på två hjul. Grymt rolig där hornen växer.

Utmab karta

Deras modell Bobber som redan nu står i butiken ute hos UTMAB på Klockarbäcken måste ni bara kika på och testa till våren.

Bildresultat för scout bobber 2018

Indian Scout modellerna kan dom också koppla till datorn och strypa ner så åker du med A2 kort på den tills den dag du har åldern inne för körkort A 🙂 Vill du sedan bygga om den mera personlig så finns mytje tillbehör. Fast jag tycker den duger som den är.

intruder4

Vill du åka 1500cc och ha en showlackad hoj så är denna pärla till salu för 40 tusen. Har även lite ruta (mörktonad) Grymt fin och brano eljest.
070-2139393 om det kan vara ngt för dig.

Ha en fin dag!

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.