Medlem i OKQ8?

Bildresultat för okq8 ersboda

Är du medlem eller vill du bli medlem, kom då till festen på OKQ8:as mackar på Lördag mellan 11-15.

okq8

På vår mack på Ersboda som såklart är en av de trevligare vi handlar på där finns vi från Garaget Kronoparken och bjuder medlemmarna på lite gott. Är du inte medlem så hjälper vi dig in i gemenskapen på plats.

Ses på Lördag alltså ;)

//Big Papa

En kommentar

  1. MrChunik

    Jag har under många år varit kund hos OK/Q8 och haft en specialförsäkring för bilar hos dom. Mitt råd är sök den försäkringen hos annat bolag och bli för allt i världen inte medlem. Jag kan väl erkänna att jag kanske är lite slarvig som många andra och anmälde inte att jag sålt min bil eftersom jag trodde att det sköttes av registreringen. Inte då, när jag ringde och talade om att jag sålt den för länge sedan så kunde man inte återbetala några pengar, jag undrar om jag fått ersättning trots att jag inte haft någon bil, skulle väl inte tro det. Sedan var allt frid och fröjd, mina pengar var ju innestående hos dom och trodde i min enfald att de jag inte hade hade någon panik och lät pengarna stå kvar på kontot, jag tänkte att jag skulle tanka för någon gång. Det har aldrig blivit av eftersom OK/Q8 aldrig har några spännade priser på soppa, varför ska man betala mer för exakt samma sak. Igår upptäckte jag att man tydligen tar 25kr för varje kontobesked, som jag inte bett om och man påstår sig vara bank. så gör väl ingen bank? Detta har inneburit att jag sakta går mot noll på kontot och återbetalning var det inte tal om, HÅLL ER BORTA FRÅN DET HÄR SKITBOLAGET !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>