Enormt tryck!

Det blev ett enormt tryck efter att Lamborghini berättat att man kommer med en SUV, modell Urus. Försäljningen har blivit större än vad man väntade sig.

Man räknar med att sälja 5000 bilar i år, varav Urus står för 1000 av dom vilket är 1185 st fler än man sålde förra året.

När Urus blev så populär har man också i dagarna lanserat P5X Lamborghini. En brano eljest cykel från tillverkaren Cervelo och är framtagen för typ Triathlon. Ingen sport direkt för mig, inte cykeln heller för den delen då jag inte tycker designen ens är i närheten av bilen Urus.

Visserligen är jag kanske inte den som ska bedöma cykeln då jag inte ens tagit mig upp på min nyköpta hingst som fortfarande står inne med täcket över sig. Men då jag ska ut med cykeln tar jag hellre en normaldesignad dam eller herrcykel än denna som företaget ska bygga 25 st av och kommer kosta typ 15-17 000 dollar. Fast det är klart, har man råd med SUV:en med ett utgångspris på 200 000 dollar kan nog en eljest P5X hänga med på kulan bak också.

Godmorgon

//Big Papa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>