Mycket kärlek!

Nu är man åter hemma i köket igen efter 3-400 mil på hoj runt landet och en massa kärlek på olika sätt. När for man på en MC tur så långt och bara har en stor sol ovanför hjälmen? Nej, det händer inte ofta, iaf inte i detta land.

Micke Bergströms foto.

Solen sken och hettan var otrolig från det att vi lämnade Umeå på våra Indian hojar från Polaris. Jag körde Roadmastern och kärleken en Dark horse. Två liknande maskiner på 1811cc.

Micke Bergströms foto.

Det är välutrustade maskiner som har allt och lite till för att tillfredsställa såväl kvinnor och män. Roadmastern fick ligga i täten och låta GPS,en visa vägen i landskap och städer vi tidigare aldrig hade kört.

utmab

Har du inte testat en maskin ännu? Då tycker jag du gör ett besök hos UTMAB på Klockarbäcken i umeå

Under färden hann vi med att besöka många vänner längs vägen. Visst syns det att gumman njöt av den svarta hingsten ;)

Micke Bergströms foto.

I Göteborg väntade släkt och vänner där vi hann tillbringa en hel del tid i skärgården. Jag t.o.m badade från Brännö brygga där vi också bodde och har gummans sommarparadis.

Micke Bergströms foto.

Vilket ställe skulle kunna passa bättre än Brännö & utkiken till detta <3 Måste säga att jag aldrig mött finare och snällare människa och är oerhört tacksam att det sa ”klick” för oss.

Micke Bergströms foto.

Daldsland och på ett så fantastiskt ställe som hette Dalslands aktiviteter var i år världsträffen för TACA. MC folk från hela världen samlades för några dagars umgänge och många mils gemensam körning där också DACA, Drivers Against Child Abuse var inbjudna.

Micke Bergströms foto.

Micke Bergströms foto.

Micke Bergströms foto.

Kamrat ”Bubben” anslöt sig i Dalsland och vi fick fyra dagar ihop såväl vid lägerelden och på körturer. Sveriges krogiaste väg är nu också avklarad. GRYMT rolig väg som ligger nära Dalslands aktiviteter och går till Håverud. Testa om du inte gjort det ännu :)

Micke Bergströms foto.

Micke Bergströms foto.

Micke Bergströms foto.

Micke Bergströms foto.

Intill Göteborg finns en skön MC butik som heter Gothia Mothers i Mölndal. Grymma hojar och återförsäljare av Indian.

Micke Bergströms foto.

Passade på att serva Roadmastern samt ta en tur på en av deras demos :) Mera kärlek med andra ord <3

Micke Bergströms foto.

På hemvägen kunde man ju inte låta bli att åter besöka Maria och Micke på MC Konsult i Lidköping och deras lilla gästhus ;) där Jonny och Kicki också anslöt sig. Power Big Meet väntade som tradition och så också det sedvanliga arbetet där.

Micke Bergströms foto.

Hojarna ställdes ut och väckte stor nyfikenhet hos motorfolket. Gumman demade sin och höll på bli av med den på plats… Power 2018 i Lidköping blev som vanligt väldigt lyckat.

Micke Bergströms foto.

Sedan blev det huvudstaden efter Lidköping och mc tur gm skärgården med hjälp av färjor i Stockholm med släktingar. En lyckad semester har vi haft vilket gör det än tyngre att vara åter på jobbet igen ;) Men mera semester återstår i sommar och i höst vilket gör att allt känns lättare iaf ;)

Micke Bergströms foto.

Hoppas du/ni också så här långt haft det lika bra som vi, veckor fulla av kärlek <3 Nu väntar lite lek med nya leksaken i stugan och massa sommarblommor på bordet. Tack och lov har vi helgerna lediga :)

//Big Papa

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>