Vardagshjälte!

Ärad så inni jättemytje!!!! Helt ofattbart va det då jag öppnade brevet från vår Landshövding som bjöd in mig som en av Umeås två Vardagshjältar på lunch i residenset nu kommande helg.

hjälte2

Olika företrädare från Umeå och länet har visst tyckt att jag tillsammans med en till ska få den utmärkelsen här i Umeå för första gången. Vilken ära!

hjälte1

Jag vet ännu inte varför man valt just mig. Men oavsett så beror det knappast på något jag gjort själv utan en ära som också ska delas med min familj och mina vänner. Jag har varit inblandad i mycket gott de senaste 10 åren, men mycket av det har jag inte gjort själv ej heller klarat själv om det inte vore för min familj och mina nära vänner samt föreningsvänner. Tillsammans kan man göra mycket.

Tyvärr kommer jag inte kunna vara med den dagen då fortfarande jag är bortrest till Långtbortistan (Cypern). Men äran och tacksamheten för att man tänkt på mig/oss och det jag/vi åstadkommit för att få den hyllningen finns med mig på min semester.

<3 Tack kommunen, företrädare i länet och Landshövding Magdalena Andersson för den stora äran <3

//Big Papa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>