Snart Farsdag. Tipset här ;)

Jag vet inte hur ni gör. Men hos mig brukar det inte bli så mycket presenter. Men ska jag önska mig något så blir det inga slipsar, strumpor eller kalsonger utan något man kan behöva i garaget.

CT5 TIME TO GO

C-Tek laddare är alltid bra att ha och dom finns i många utföranden på marknaden nu. Den ovan är en laddare som heter CT5 Time to Go-batteriladdaren och är en världsnyhet då den faktiskt ger dig svar på frågan ”När kommer mitt batteri att vara fulladdat?” Grymt trevlig Farsdagspresent tycker jag 😉 Kostar strax under tusenlappen 😉 HÄR hittar du mera info om den.

CTX BATTERY SENSE

Själv har jag tre olika modeller av laddaren, på klubben, i garaget och en i bilen. Använder dom sällan själv, däremot ungar och grannar lånar dom ständigt 😉 Men det jag faktiskt saknar är ist  CTEK Battery Sense.

CTX BATTERY SENSE

Lätt att montera och som kommer spara dig onödigt arbete och onödiga utgifter gm att den hela tiden berättar om batteriets laddstatus via bluetooth på din mobil.

CTX BATTERY SENSE

Ladda bara hem appen som är kostnadsfri. CTEK Battery Sense är en billig investering, drygt en halv tusing bara 😉 Skulle jag nu inte få någon av barnen köper jag en åt mig själv eller önskar mig av gumman till julklapp. Då kan ju jag köpa en åt henne också till hennes hoj så blir hon ju glad. Gissar att hon önskar sig en sån iaf 😉
HÄR hittar du mera info om den

Godmorgon

//Big Papa

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.