Nissan i race?

Nja, inte tänker jag på Nissan Leaf som racekärra direkt.

Men då jag hittade den i detta utförande blir jag mäkta imponerad. Nisbo har tagit fram denna med hjälp av en hel del kolfiber som får ner vikten till ca, 1200kg bara. Sex st tänker man bygga och jag hade faktiskt kunnat tänka mig en i mitt garage :)

Dom dubbla elmotorerna på vardera axel lev 327 hk och skickar iväg kärran med en hästspark från 0 till 100km/h på bara 3,4 sek. Inte illa.

//Big Papa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>