Ge bort en julklapp

Julklappshjälpen i Norrland är ett gäng människor som gjort enormt mycket för familjer som saknat det där lilla extra som ofta behövs kring jul. Clarion Collection Hotel Uman har tidigare varit med och stöttat gänget liksom jag. Nu i år har Julklappshjälpen tyvärr ingen verksamhet varför jag och Gunnar Bäckström, hotelldirektör på Uman som tillsammans med övriga Clarion hotell har en insamling under namnet ”ensam julgran söker klappar” bestämt att vi samarbetar och tillsammans och drar vårt barr till julgranen.

Bildresultat för julklappar hotel uman

Stor insamling har påbörjats på Hotel Uman i Umeå city där du kan lämna in julklappar till barn och unga som behöver lite extra uppmärksamhet under julen. Dessa klappar ska slås in och märkas kön och ålder den är tänkt för. Sen lägger ni klappen under granen i hotellets foajé. Dessutom kommer hotellet skänka 10kr/inlämnat paket till UNICEF! Vill du/ni lämna in presentkort till mat, bio etc går det också bra. Lämna i receptionen i kuvert märkt ”Till julgranen” så går det direkt till specifika familjer som sökt hjälp.

Bildresultat för julklappshjälpen umeå

Fram till den 18/12 samlar vi in paket. Sedan sorterar hotellets personal alla paket vilka vidarebefordras ut till olika hjälpanda föreningar och organisationer i Umeå som Kvinnojouren, Bakfickan, Öppen Gemenskap, kyrkan m.fl samt i vissa fall direkt till behövande familjer. Har du ingen möjlighet att komma förbi av någon anledning, ring så ordnar vi detta.

Relaterad bild

Motorfolket i Umeå är ju kända för sina stora hjärtan. Därför vänder vi oss speciellt till er därute som har varmt hjärta och varm olja i ådrorna. Gå ihop, samla in på fikakvällar, hos vänner i garagen och fyll bagageluckan. Gunnar bjuder på varm glögg och pepparkaka i foajén då ni kommer. 600 paket förra året. Visst slår vi det! Tillsammans gör vi skillnad

Claron Collection Hotel Uman/ Gunnar 070-6332050 eller
Motorbloggen BigPapa.se / Micke 070-2139393 (dagtid)

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.