Gyllene tider förbi

Inte någon i detta land kan ha missat någon av alla hit,s Gyllene tider levererat från början av 70-talet. Men nu lägger dom ner och levererar sista plattan samt kör sin sista turné. Skittråkigt tycker jag som växt upp med Per, Mats, Janne, Micke som bildade gruppen.

Men vad jag starkt reagerat över och faktiskt skrivit till bandet och frågat VARFÖR finns ingen ort med norr om Stockholm i turnén? Hallå!!! -Fansen finns även i norra Sverige! Visst går det ta något kommunikationsmedel och dra söderut. Men för oss i norr krävs då extra resekostnader, hotell och typ tre semesterdagar ist för en. Iofs är vi vana vid detta, men GT en föreställning i Umeå kan ni väl fixa ;) Jag lovar ta hand om er!

//Big Papa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>