Emojs på regplåten

Emojs på din personliga regplåt på bilen vore kanske lite kul och glädjande.

I Sverige är detta inte tillåtet enligt dagen regelverk, men det går väl att ändra tycker jag ;) I en delstat i Queensland kommer det från nästa månad tillåta emojs pryda bilisternas registreringsplåtar om man så önskar.

Emojsen blir inte en del av det personliga registreringsnumret men kommer ändå krävas att man registrerar det hos myndigheten. Man kommer ha fem st olika emojs att välja på. Coolt och kul tycker iaf jag som nu börjat använda emojs själv titt som tätt :)

Godmorgon :)

//Big Papa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>