Vårkänslorna väckta

Bilden kan innehålla: bil

Och då såklart påminns jag om drömmen min som uppfylldes, nämligen att få ratta och testa en Ferrari ordentligt :)

När jag satt och drömde tillbaka med ena handen på musen och blicken på dataskärmen så hittade jag denna film som ger oss en genomkörare över vilka Ferraris byggt gm åren. Den första modell Tipo byggdes 1940 och hade en Fiatmotor under locket. Sen, ja sen tog det fart och många har sedan lämnat banan på fabriken och är idag ngt speciellt för oss som gillar motor.

Bilden kan innehålla: bil

bp ferrari

Å gissa om jag är stolt över att ha fått testat en av dom tillsammans med Åke, och det kommer bli fler ggr, tyvärr då utan min bäste vän Åke <3

//Big Papa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>