Volvo på auktion

I dagens pressmeddelande säger man aytt en Volvo V60 auktioneras ut till förmån för Childhood

Bildresultat för volvo v60 2019

Volvo Car Sverige startar i dag en auktion på Tradera där en helt ny Volvo V60 bjuds ut. Auktionen är ett samarbete med World Childhood Foundation som fyller 20 år i år. Hela intäkten går oavkortat till organisationen som arbetar för att ge barn en trygg och säker uppväxt. Volvo Car Sverige och Childhood har varit samarbetspartners sedan 2003. För varje såld ny Volvobil skänker Volvohandeln en summa pengar. Samarbetet har också uppmärksammats i flera olika gemensamma aktiviteter genom åren.

- I samband med att Childhood firar 20 år vill vi göra något extra. Barnen är vår framtid. De ska ha rätten att få vara just barn och utvecklas till vuxna och fria människor. Något vi som stort svenskt företag känner ansvar att arbeta för. Barns säkerhet finns väl förankrat också i våra värderingar, säger Per Carleö, Marknadsdirektör på Volvo Car Sverige.

Detta är också bakgrunden till Volvo Car Sveriges engagemang i stiftelsen. Som företag har man alltid värnat om barns säkerhet i och utanför bilen. Det är därför naturligt att samarbeta med en organisation som arbetar med att alla barn ska ha rätt till sin barndom och skyddas från övergrepp och exploatering.

child

World Childhood Foundation ger stöd och direkta insatser för barn via sina samarbetspartners. Childhood driver också påverkansarbete och kampanjer. Arbetet sker över hela världen och är lika viktigt oavsett land. Enligt en studie gjord av Stiftelsen Allmänna Barnhuset utsätts ett av fem barn i Sverige någon gång under sin barndom för sexuella övergrepp.

Den bil som auktioneras ut är en helt ny Volvo V60 i en så kallad Special Edition. Den har ett värde på cirka 330 000 kronor. Modellen är i dag Sveriges populäraste.

Auktionen startar i dag på Tradera som inte tar något arvode för just välgörenhetsauktioner. Bilen ligger uppe för budgivning under två veckor. Auktionen avslutads söndag den 19 maj klockan 16.00

HÄR är en direkt länk till auktionen:

//Big Papa

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>