Wow

Visst har det passerat en hel del namn när man varit på jakt efter vad Arto har på gång. Men aldrig hade jag kunnat drömma om att en sådan spelare som Jesse Schultz skulle komma till Björklöven.

Killen har flera bra säsonger i AHL bakom sig. Förra säsongen svarade han för 52 (!) poäng på 75 matcher. Sådan statistik skulle kunna leda till elitseriekontrakt. Statistiken är jämförbar – och i vissa fall bättre – än spelare som Lee Goren och Niki Dimitrakos.

Men nu har Arto i alla fall på något sätt lyckats knyta till sig honom. Imponerande och otroligt spännande. Efter en taskiga starten på säsongen var det här vad som behövdes för att få tillbaka hockeyintresset i stan.

_________________

Och just det – det har spelats match i dag. Thomas Sehlstedt svarade för 48 räddningar, men det räckte inte till seger mot Malmö. Förlust med 2-3 efter straffar sedan Martin Johansson varit det enda Björklöv som gjort mål på straffläggningen. Surt med tanke på att man ledde med 2-1 med fem minuter kvar och enligt rapporterna gjort en bra bortamatch.

Detta trots avsaknad av Viktor Lindgren, Aki Heino och Mattias Wennerberg som alla är på skadelistan.

Även Zajkowski verkar ha gjort en stormatch. 50 räddningar när Sundsvall 0-1-föll mot AIK.

Etiketter: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>