Jag sjunger som jag vill

Gift kommer i små flaskor!

Är det någon som har sett min livslust?

HA! Där var den!

Nu händer det grejer här! Jag börjar på Expos utbildning till hösten, och har ett fantastiskt roligt projekt på gång. Min sambo är jag alldeles som nykär i, jag har världens underbaraste barn, och tomten håller på att bli precis som jag vill ha den! Min mamma har gått och blivit konsult på ett museum, och gubben far är världens underbaraste och underlättar massor för mig i alla mina tokerier!

Allting utomhus är dessutom i min favoritfärg!

Vädret har varit strålande i flera veckor, vilket har påverkat utseendet på inomhus i negativ riktning, men nu regnar det, så även inomhus finns det hopp för. Jag  undrar om jag kommer ihåg hur man viker tvätt? Det lär jag få reda på idag.

 

Livet är underbart när underlivet är bart. Har jag hört.

Etiketter:

En kommentar

  1. pia alm demir

    hehehe ja det har ju banktanten oxa fatt klart för sig.:D later som allt flyter fint just nu. kanske det var ”Kuken” som gjorde susen? vi far val hoppas att ”springa in i vaggen” haller sig i narheten av SD medlemmarna o inte far för sig att ta taget till vasterbotten. jag hejar pa dig o din famılj. jag ar nog en av era största supporters. skicka er flagga o jag skall vifta med en flagga för första gangen i mitt liv. GO FOR İT

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.