Bloggen om bloggen

Allt om blogg.vk.se

Hantering av kommentarer på blogg.vk.se

Hej!

Nu är det dags för en uppdatering av Bloggportalen. Här i dagarna kommer vi att släppa all hantering och moderering av kommentarer till er som bloggar hos oss.

Innan vi gör det tänkte vi om lite input från er. Har ni några speciella önskemål på hur det ska fungera? Är det nåt speciellt ni vill att vi ska tänka på?

Skriv gärna en kommentar till detta inlägg med synpunkter och funderingar. Det går även bra att skicka e-post till mig på [email protected]. Eller så kan ni slå en signal till 090-15 10 48 så snackar vi över telefon.

Ungefär så här kommer kommentarshanteringen att se ut framöver.

Etiketter: , ,

10 kommentarer

  1. Minna Toivanen

    När man godkänner kommentaren så försvinner den från listan och det gör att det blir svårt att ha en överblick vilket inlägg kommentaren berörde. Som det är nu måste jag själv leta reda på kommentaren för att svara på den. En smidigare ”svara på kommentar”-funktion kanske vore på sin plats?

  2. Minna Toivanen

    För att komplettera min fråga kan jag påpeka att om folk är inloggade och kommenterar dyker inte kommentaren upp i min lista och om jag inte får besked via min mail så missar jag kommentaren helt.

  3. Minna Toivanen

    Ja usch nu skriver jag visst igen men jag kommer på saker hela tiden och vill dela med mig dom till er.
    För oss ”medlemmar” skulle jag vilja ha en funktion som heter nåt i stil med ”mina kommentarer” där jag kan se vilka jag har kommenterat hos här på VK Bloggen och eventuella svar om bloggaren svarat.
    Är detta möjligt?

    Mvh Minna

  4. Lotta Engman

    Varför går vissa kommentarer igenom utan att man godkänt dom? För mig är det nästan var tredje kommentar som slinker igenom. Har ingen aning om att jag fått den kommentaren förrän jag är inne på min egen blogg och ser att det lyser en siffra vid tummen upp knappen och det har inte gjort det innan. Är det bara jag som har det problemet?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.