Bosse Hedefalk

Direkt från Haiti

Hårt att vara biståndsarbetare

Dag 4; middag
När ni nu sitter hemma med er torra söndagsstek ska ni veta att vi just ätit friterade kycklingklubbor, stekt biff, ris med svarta bönor, sallad, pickles, kreolsk sås, stekt banan, mango och färskpressad grapejuice, avslutat med färskbryggt kaffe. Allt hemlagat och frukterna från egen trädgård, bjudet oss och hittransporterat av Tony – Hoppets Stjärnas man på Haiti – och hans hustru som tack för vår insats. Ibland är det hårt att vara biståndsarbetare…

Dessvärre fem timmar kvar på arbetsdagen.Klockan är 18.00 hos oss.
Organisationen på sjukhuset börjar ta form och den mest akuta fasen går mot sitt slut.
Bosse

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.