Gott Nytt År önskar Rock Out Wild!

Av , , Bli först att kommentera 5

Med det nya året för dörren blickar vi framåt, här kommer en video med Grand Design som är ett av banden kommer att spela på Rock Out Wild 2013!

 Både tvådagsbiljetter och endagsbiljetter finns nu ute på tickster.

Gott nytt år alla, hoppas vi ses på Rock Out Wild! :)

Bli först att kommentera

Eternal på Rock Out Wild 2012

Av , , Bli först att kommentera 6

 Jag går vidare med lite fler minnen från i somras… Eternal kom redan på torsdagen till sin stuga och bevistade hela festivalen. De myste omkring som hustomtar överallt och det kändes som en trygghet att ha dessa härliga masar på plats både på scen och i publiken. Jag fick presentera dem eftersom Janne Stark som brukar presentera banden just då soundcheckade på andra scenen med sitt band Zoom Club. Här är en av låtarna Eternal spelade. Med det önskar jag er alla en trevlig helg!

 

 

Bli först att kommentera

Pain till Rock Out Wild!

Av , , Bli först att kommentera 11

Det är med stor stolthet jag kan berätta att sista bandet till Rock Out Wild 2013 är Pain! 

Peter Tägtgren som frontar bandet på sång och gitarr är en väldigt välkänd person i rockkretsar, och frontar även Hypocrisy samt är ägare och producent på The Abyss Studio där flera kända band spelat in sina skivor, bland Dimmu Borgir, Immortal och Sabaton.

Eftersom min pojkvän Mattias "Hede" Hedberg jobbar som ljusdesigner/tekniker åt både Pain och Hypocrisy har jag även lärt känna Peter lite. Han är otroligt trevlig och ödmjuk, inga divafasoner där inte! Både Pain och Hypocrisy turnérar flitigt så Hede är ofta borta. Michael Bohlin, gitarrist i Pain, skriver en turnéblogg som jag brukar läsa när de är ute för att följa med lite. Jag tycker fortfarande det är nästan som att kunna säga "Hälsa till jultomten!" och tomten faktiskt hälsar tillbaks, när jag säger "Hälsa Peter!" till Hede och Peter hälsar tillbaks. När jag var liten drömde jag om att vara kompis med mina idoler, kommer ihåg att jag ritade bilder på Carina Karlsson som var med i "Toffelhjältarna" och låtsades att hon var min bästa kompis. Nu lever jag min dröm, även om det nu inte träffat just Carina Karlsson än, men det är verkligen jättekul att få ta del av den här världen!

Bli först att kommentera

Minnen från Rock Out Wild 2012

Av , , Bli först att kommentera 8

Jag vill gärna dela med mig av mina personliga minnen från Rock Out Wild, och jag börjar här med den här låten med Hellinor, "Hope And Care", som de inledde sin konsert med. Jag älskar att de började med en ballad! Hellinor blev bokade tack vare två tips från helt olika källor, en från min namne Bodil som är mamma till en av mina vänner och har hjälpt till under festivalen båda år, det andra från vår Sweden Rock Festival-granne Micke. Sångerskan Ellinor Asp är någon alla borde få möta, eller se live iallafall, hon har en utsrålning utöver det vanliga som går direkt till hjärtat.

Textraden "if there´s a will there is a way" är verkligen något både jag personligen och Rock Out Wild träffas starkt av. Njut! :)

 

Bli först att kommentera

Rock Out Wild 2013

Av , , Bli först att kommentera 10

 Nu är det bara en vecka tills vi offentliggör vilket band som blir huvudakt på Rock Out Wild 2013! Den första december avslöjas det som det sista av 12 band och i samband med det släpper vi även ordinarie tvådagsbiljetter för 500 kr/ st.

För er som redan nu vet med er att ni ska åka oavsett vilket band som spelar sist på lördagen så finns det ett fåtal kvar av våra redan släppta tvådagsbiljetter, de kostar endast 400 kr och upphör att säljas när ordinarie biljetter släpps.

Du hittar länk till biljettköpet på tickster enklast från vår hemsida, www.rockoutwild.com, där du även hittar en länk till vår facebooksida som vi uppdaterar kontinuerligt med nyheter om Rock Out Wild. Gå gärna in och gilla! :)

Bli först att kommentera

Sådärja :)

Av , , Bli först att kommentera 2

 Nu har snälla Robert Sundelin på VK instruerat mig så jag kan fixa min info själv, jag hade helt enkelt inte fattat att man kunde ändra på två ställen.

Fick just se en länk som festivalkollegan Krister Lindholm (Rockstad Falun) lagt ut, till Diztord (exakt vilka/vad de är har jag i skrivande stund inte hunnit kolla upp) med en låt som heter Walk Away, men iallafall feauturing Ellinor Asp från Hellinor!

Grymt bra! Hellinor var verkligen så fantastiskt bra på Rock Out Wild i somras. Här kommer nämnda länk:

https://www.youtube.com/watch?v=_zCKXdtdsRw&feature=plcp

Bli först att kommentera

Hallå!

Av , , 4 kommentarer 10

 Har inte skrivit här på jättelänge eftersom VK verkar strunta fullständigt i att hjälpa mig med att kunna uppdatera min info, nu står det kvar två år gammal info som misstämmer fullständigt trots upprepade försök till kontakt.

Så jag får väl uppdatera mig här då istället!

Bor numera i Falun med pojkvännen Mattias "Hede" Hedberg men är fortfarande skriven i Sorsele så att kommunen inte förlorar ännu mer skatteintäkter.

Är 33 år.

Har kvar mina fiskar, de bor numera hos mamma i Forsnäs.

Har under detta år blivit ihop med världens bästa kille, fyttat till honom i Falun, tagit D, C och CE-körkort, genomfört år två av Rock Out Wild tillsammans med en stor bunt fantastiska människor som ställt upp och gjort det möjligt, ställt in siktet på nästa års Rock Out Wild (biljetter finns redan nu att köpa, gå in på www.rockoutwild.com) och börjat köra på turné med Peter Carlsson & Blå Grodorna vilket är det roligast jobb jag hittills haft i mitt liv!

Hede är ljustekniker och är just nu ute på turné med Pain i europa, medan jag för tillfället är uppe och jobbar lite i Sorsele. 

Hoppas någon på VK nu ser detta och kan få till så att jag kan ändra min info så att jag kan fortsätta skriva här :)

4 kommentarer

Rock Out Wild nominerade till Norrmejerierstipendiet!

Av , , 2 kommentarer 10

 Var med och rösta på Rock Out Wild! Röstningen pågår fram till 22 maj.

Det skulle betyda väldigt mycket för oss att vinna Norrmejerierstipendiet, hjälp oss gärna genom att sprida länken vidare när ni röstat :)

 Tack för din hjälp!

http://www.norrmejerier.se/stipendiet/vasterbotten

 

2 kommentarer

Rock Out Wild-aktuellt band till tävling!

Av , , 5 kommentarer 11

 Umeåbandet Great Rush, som är ett av de band vi hittills avslöjat som bokade till Rock Out Wild 2012,  kommer att delta i Live & Unsigned på Harry B James i Stockholm den 29 oktober!

Fick för knappt en vecka sedan reda på att Summoned Tide från Robertsfors, ett av banden som spelade på ROW i somras, skulle delta i den tävlingen, och strax fick jag reda på att även Great Rush blivit utvalda.

Grattis båda två!!!

5 kommentarer

Eftersnack och full fart mot nästa år

Av , , Bli först att kommentera 22

Har bestämt mig för att försöka hålla igång bloggen bättre och försöka skriva lite personligare igen, har ju mest matat ut information i de senaste bloggarna.

Så, vi klarade av första året av Rock Out Wild! Jag är så glad och stolt över både oss själva och alla andra som gjorde detta möjligt. Vi klarade oss inte runt ekonomiskt men med hjälp av lånade pengar har vi klarat räkningarna och är nu i full gång mot nästa år, Rock Out Wild 2012 blir 10-11 augusti!

Kan inte nog tacka alla som ställt upp, ni är ovärdeliga. <3

Festivalen fick så mycket fin respons att man kan leva med att det skulle behövts fler deltagare i publiken för att det skull gått runt, men flera andra arrangörer som jag pratat med säger att en festival inte går runt de första åren. Men nu satsar vi på att faktiskt fixa det nästa år! Vi har lärt oss otroligt mycket och vet nu vad vi ska tänka på inför nästa år. Dessutom har vi ju nu något i ryggen när vi ska söka om sponsorpengar, vilket vi redan nu börjat med.

Så inför nästa år har vi redan hunnit släppa biljetter, av 100 släppta med specialpriset 400 istället för 500 så är 23 sålda redan, så vill ni få tag på en sån biljett gäller det att passa på! Länk till det finns på hemsidan.

Vi har även släppt fyra av banden som ska spela, och flera andra är bokade med men vi drar ut lite på det för spänningens skull. De redan släppta banden är Days of Jupiter, Pyracanth, Great Rush och Lou SIffer And The Howling Demons. Mer info och länkar till deras sidor hittar ni under "Klara band" på hemsidan.

Längtar redan nu, det bitterljuva är dock det där att det är så många fantastiska vänner och bekanta som är på ett och samma ställe och så hinner man inte umgås med alla! Livet som arrangör… men, det är ju kul med musik! Ett uttryck som jag lärt mig av roddare som sent på natten ska packa ihop allt efter spelningen.

Hemsidan: www.rockoutwild.com

Bli först att kommentera