Fantasilöst

Jag skulle vilja göra en massa kreativa saker, typ väggdekorationer, tavlor och sånt. Men jag har ingen fantasi, jag kan inte komma på vad för sorts mönster det skulle vara på väggdekorationen eller vilket motiv jag ska rita. Skit, så tråkigt.
Jag har nog blivit för gammal, den skapande delen av min hjärna har skrumpnat som ett russin för att jag inte aktiverat den på allt för länge. Känner mig övergiven, min fantasi har dumpat mig.
Näe, okej, så dyster som jag låter är jag egentligen inte. Jag har bara för många idéer som jag inte kan komma igång med än (typ trädgård, veranda, inredning av huset…) som flockas i huvet och vill ut alla på en gång. I det läget drabbas jag av en överväldigande trötthet istället, som om det jag vill göra men inte kan ta itu med just för ögonblicket drar ner mig i en djup mental grop.
Jag har åtminstone bokat en lastbil för flytten. Det känns bra! Som att man är på väg.
Ah, det är nog det som är felet, jag är alltid långt i förväg i tanken, har lite svårt att leva i nuet som man borde göra. Fick förmånen att delta i en mental coachingkurs på förra jobbet, där vi bland annat tog reda på vad vi själva var för typ av person, då konstaterade jag att jag var just en sån som gärna rusar framåt och glömmer bort att njuta av ‘här och nu’. Får ta och skärpa mig. Mmmm, vilket gott te jag ska dricka NU… :)

2 kommentarer

  1. Carola

    Hahaha, du låter nästan lite som jag! Jag har en miljon idéer och vill måla om, tapetsera och fixa hela tiden, men så kommer jag på att det inte blev bra eller för dyrt och så börjar jag på något annat! Men tro mig, du är INTE för gammal…

  2. Bodil

    Hehe, skönt att höra at jag inte är för gammal :)
    Precis, och så är det dethär med att de flesta projekt dessutom hinner bli tråkiga innan man är färdig, och så börjar man med något annat bara för det…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>