Väntan

Kan det bli oktober snart? Är peppad, nu vill jag flytta genast. Väntar dock fortfarande på besked från hon som är intresserad av lägenheten. Hon måste få sitt hus sålt först, och de köparna i sin tur försöker fortfarande förhandla om priset. Vilket gör att jag får sitta och vänta ihjäl mig på att få veta hur det blir. Gah!
Ringde nyss och fixade så vi får bredband till huset när vi flyttar upp iallafall. Jag längtar hem! Nu, nu, nuuu…
Ska strax iväg till verkstan med bilen, nu ska blinkersen bli fixad en gång för alla. Har pillat och bytt lampa men det funkar inte som det ska, det är nåt glappt. Så nu får proffsen ta över, även om det bara är något litet skitfel jag förmodligen skulle kunna laga själv. Jag får ju uppenbarligen aldrig tummen ur ändå.
Sen på stan och gå på banken så de kan hjälpa mig att försäkra huset. Man kan göra det via nätet, men jag vill ta det med en riktig människa så man får det rätt och ordentligt.
Ska gå på bokhandeln också och se om de har nästa bok i serien vi läser nu hemma, hoppas det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>