En trevlig kväll

Var för ovanlighetens skull och hälsade på ett par kompisar nu i afton. Blev även oanat bjudna på middag där, mycket gott! Vi försökte övertala Johan att de borde flytta till Sorsele (Verra är redan peppad), kom på ‘fantastiska’ affärsidéer tillsammans, tittade lite på Miami Ink och pratade tatueringar, pratade filmer, klappade Märta och Mira, åt nybakad sockerkaka (jag åt mest av alla), konstaterade att det är väldigt skönt att inte vara ute i krogsvängen längre… ja, bara hade en trevlig kväll helt enkelt. :)

Jag längtar tills vi flyttar så de kan komma och hälsa på oss i huset!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>