Nytt försök

Fick veta av mäklaren att hon som först var intresserad av lägenheten inte hade möjlighet att köpa den nu. Så immorn kommer en annan tjej och kikar, hoppas hon vill ha den bums! :)

En film alla borde se: ‘Into the wild’. Att den är baserad på en sann historia gör den inte mindre gripande kan jag säga… Mycket fin känsla i den, när eftertexten rullade kände jag starkt hur glad jag är över att jag inte är ensam här i världen, hur mycket jag uppskattar mina nära och kära.

I övrigt är jag nu helt besatt av tanken att bli tatuerare, ritar som om det gällde livet… typ.
Så fort går det, från att jag får en idé tills att jag blir helt manisk. Både jobbigt och kul, jag är verkligen, verkligen beredd att lägga ner energi på det, och det är inte ofta jag känner så. Oftast blir jag lätt lat och skiter i att utveckla mig vad det gäller intressen, det kommer nästan alltid bara till en viss gräns. När jag måste börja kämpa ger jag upp.
Men nu j****r, nu ska här kämpas! Med penna och sudd ska jag angripa vartenda vitt papper inom räckhåll… ja, vi får se hur länge det håller i sig.

2 kommentarer

  1. Veronika Brännlund

    Jag tror absolut att du är inne på rätt spår, du skulle passa bra som det. Det är ju ett konstnärsyrke å konstnärlig är du. Öva öva öva. Jag älskar blommor så tränar du mycke på det så kan jag bli din första kund:) kram min älskade vän….Verra

  2. Bodil

    Hej gumman! Ja det var ju du som fick mig att börja fundera på det från första början så jag ska rita så mycket blommor att pennan glöder tills jag lyckas rita en som är så fin att den passar på dig min kära goa vän :)
    Kram påre!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>