Ny granne

Vi har sett en massa små spår på tomten på sistone (dock inte tomtar, det var tassavtryck), och precis när jag stod och funderade på om det kanske var en hermelin, så jovisst, då stod han på stenen och gnagde på svålbiten vi hängt upp.
Den har grävt gångar i snön med flera hål som den kikar upp ur. Den kikade nyfiket på Fredrik när han var ute och rökte, än i det ena än det andra hålet… eller också var det flera som turades om att kika upp. Söt! Talgoxarna satt dock på behörigt avstånd medan Herr Melin satt och gnagde, de kunde ju lätt bli nästa måltid.
Flera domherrar har hittat till fågelbordet nu också, fina! Fast de sitter oftast och äter det som fallit ner på marken, verkar vara farligt med nya grannens ena ytterdörr fasligt nära…

2 kommentarer

  1. Lilla Y

    Jag saknar att kunna titta på fåglarna utanför fönstret, våran kära hyresvärd bestämde ju sig för att såga ner björken som vi hade utanför köksfönstret.
    Vill också ha ett eget hus och bestämma över träden själv 😛

    Är de ingen som känner för att öppna en veterinärklinik i sorsele så kommer jag hem på en gång 🙂

  2. Bodil

    Ååh… ja det borde verkligen finnas nån veterinär som vill öppna klinik här. Sätt ut en annons, ”djursjukvårdare finnes och önskar jobb i sorsele”, i ATL eller Land elelr nån annan tidning som kanske veterinärer läser… 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.