Härdad x 2

Jag utförde ett oplanerat kvalitetstest på min mobiltelefon häromdagen. Testet klargjorde att den tål maskintvätt i 40 grader, med centrifugering och allt. Dock med en del bortfall av ljus på displayen, samt att den behövde ungefär ett dygn på sig att torka upp och även behövde laddas efter den behandlingen. Helt klart godkänt.

Åkte en skidtur med mor, Janne och lilla Alva igår. Det var betydligt bättre före än i lördags, men vi åkte betydligt längre. Resultatet blev att Janne och Alva kom hem först, mamma fick vänta in mig var hundrade meter eller så, samt sista kilometern fick jag åka skoter, mamma ringde efter Janne eftersom jag inte kunde åka längre utan risk för blodvite på hälarna, det hjälpte inte ens att ta av sig tegsnäsarna och promenera istället. Skulle ha haft ett par sockar till i de skorna. Väl hemma hittade Janne åt mina gamla skinnvinterstövlar, jag hade helt glömt bort deras existens. De passar betydligt bättre i bindningarna på tegsnäsarna, så förhoppningsvis blir det mindre skavsår i framtiden.

9 kommentarer

  1. Soligt å grannt

    Stoppa den i n´ burk ve okokt ris, har hört ska vara bra till att suga fukten ur blöta lurar.

  2. Lilla Y

    Bra mobil kan man ju säga 😛
    Va trevligt de hade varit om jag också kunde vara med på skidturen..jag var ute å åkte i lördags, da va toppen före å yra va hyfsat pigg. Men de hade ju varit trevligt me lite sällskap. Är ju ingen här som vill åka med mig.
    kramar

  3. Lilla Y

    Ja ska försöka, fast han har inga stavar, så då måste han fixa de först 😛 Å så åker ja ju ifrån han då ja ha yra 😛

  4. Sara Henriksson

    Hey! Du maste uppdatera din profil har pa VK! Det star att du har fiskar men inte katt. Och sa ar du djurskotare. Och 29!

    Herreminje…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.