Terapi

Provkörde nya symaskinen idag minsann. Fick mig en stunds terapiarbete när jag lyckade göra fel då jag skulle föra över tråd till undertrådsrullen. Det snurrade upp sig på själva skaftet iställetför på rullen nämligen. Det gick lätt att ta bort därifrån, men att sen reda ut tråden rak igen så att jag kunde fortsätta tog sin lilla stund. Jag har nu fållat, strukit och hängt upp gardinerna i vardagsrummet. Ta-da!
Fick hem en ny mobiltelefon härom dagen. Jag skulle vara duktig och flytta över simkortet idag. Jag var duktig och gjorde det, men jag tycker mycket bättre om den gamla (den som ljuset i displayen har lagt av på på grund av ett ofrivilligt kvalitetstest) så jag bytte tillbaks igen. Det absolut mest störande var att jag inte kunde få den nya mobilen att visa mina kontakter som finns på SIM-kortet, det är ju ingen höjdare att sätta sig och handskriva av listan i gamla mobben och sen lägga in det i den nyare när det borde gå av sig självt. Pytt.

6 kommentarer

  1. mobilen

    Kan du inte föra över till telefon minne via bluetooth? I så fall är det jätte smidigt! Pröva, testa och trixa vet ja! Lycka till,

  2. jeanette

    Men du, fick du inte en fråga om att kopiera kontakter från SIM-kort när du starta upp telefonen första gången? Annars, om du har en Ericsson (men säkert typ nå liknande sätt me andra telefoner), så går du till ”Kontakter”, välj ”Ny kontakt”, Välj ”Alternativ” och sen ”Avancerat” å sen ”Kopiera från SIM” Simsalabim :)

  3. Bodil

    Aha! Ja det ska jag pröva. Det här är min första bluetoothpryl, så jag har inte ens funderat över vad man kan göra med den. Tack för tipset! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>