Lite av varje

Imorse när vi steg upp stod det en stor skock renar på vägen utanför huset, helt stilla. En stackars bil stod och tutade för fullt men de flyttade sig inte alls. Då tog jag på mig jackan över morgonrocken, tog en sopkvast (för säkerhetsskull, inte för att jag tror att renar skulle vara stöddiga) och gick och skällde lite på dem så att de flyttade sig från just den bilen. Fast de blev kvar på vägen förstås, så alla andra bilar fick ju samma problem.

En bra sak är att det är en ‘varning för ren’-skylt uppsatt precis innan våran infart, så nu är det lättare att veta vart man ska svänga in när man ska hit om man kommer från sorselehållet. Nog för att jag hittar hem ändå, men ibland är jag en smula disträ så en stor lysande varningsskylt är alltid på sin plats.

Ritade en tjej igår som jag nästan blev riktigt nöjd med. Vissa saker blev inte som jag hade tänkt men en del saker blev bra. Vet inte om jag ska lägga in bilden här dock, hon är naken nämligen.

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>