Holmen gungade

Skrev nyss en blogg, sedan kollade jag lite på vk-sidan för sörsta gången på någon vecka eller så och insåg att det inte står något om Holmen Gungar. Varför då, kan man ju fråga sig?

Själv befann jag mig som utställare på Glesbygdsmässan i Älvkungens båthus under dagen både på fredag och lördag. Faktiskt hittade en hel del folk ner dit även om det ligger lite avsides, lördagen hann jag nästan prata mig hes. Åkte även en tur homen runt med Älvkungen på fredagen, jättemysigt! Alla som inte åkt, se till att göra det åtminstone en gång i sommar.

På fredag kväll bjöds det på utomhuskonsert, först spelade Nightsky. Jag hade aldrig hört dem innan, men blev grymt glatt överraskad! De spelade både några covers och en del egenskrivna låtar, och jag säger bara det, detta band har framtiden för sig om jag får bestämma. Till min stora glädje spelade de igen senare på kvällen, och då hade man ju hört deras egna låtar en sväng redan så man kunde hänga med lite mer.

Efter första spelningen Nightsky hade spelade umebandet Stetoscope, bra de också även om det inte var riktigt lika mycket min smak som Nightsky.

Sist på kvällen på inomhusscenen spelade härliga sorselebandet Exciter, med en diger låtlista som föll en stor publik i smaken, det var ett otroligt röj framför scenen. Mycket roligt att se så många stuffa loss!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.