Björnfrakt

Idag fick jag skjutsa vår granne Björn till Vilhelmina helt oförhappandes, för han hade råkat ut för en olycka och behövde akut omhändertas. Björn fick åka släpvagn för han luktade… annorlunda, och var ganska smetig av blod. Jag var även lite orolig över att han skulle bli åksjuk eftersom han inte hade magen riktigt i ordning.

Ruskigt vad det blåste, tur att man inte kör fortare än 80 km i timmen med släp! Passade på att fika med en gammal kompis, sen åkte jag hem med det som var kvar av Björn efter viktminskningsoperationen. Björn verkade lite hängig på vägen hem, så han fick åka släpvagn då med. Jag tror inte att han någonsin återhämtar sig.

6 kommentarer

  1. Lena

    stackars björn! Du är ju ganska rolig. Kul att en björn fällts i K-bränna.

    Visst har du hittat o tagit väl hand o kassen som jag lämnade på din bro.det är viktiga saker vet du. Synd att ni inte var hemma!
    Fru ordförande
    ha,ha

  2. Bodil

    Jo kassen har fått komma in i huset. Men jag skulle nog behöva någon sorts introduktion, jag har ingen aning vad jag ska göra med innehållet i den, haha…

  3. Bodil

    Ja, gör så! 🙂 Fast jag vet inte än om jag är hemma fredag eller inte, men slå en pling innan du kommer förbi så du slipper traska hit i onödan utifall jag är ute och irrar någon annanstans. Min telefon är 0706903134.

  4. Bodil

    Jo, men det är ingen fara på taket, än har det inte kommit några räkningar eller så 🙂 Bra bra, man vet ju aldrig vart jag är så det är alltid gött å höra av sig innan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.