Husbyte

Jag å Fredrik har spanat in ett hus i Forsnäs som vi vill flytta till. Så om vi nu får köpa det så måste vi sälja det vi bor i nu. Är någon intresserad eller vet någon annan som är det, hör av er!

När man väl fått någon idé är det svårt att stoppa den mentala processen, så jag har redan påbörjat renoveringsarbetet med det andra huset inombords. Blir det så att vi inte får köpa det så blir det ju… tråkigt.

Jag har nu också lärt mig att när det ser ut som att en ren har blod i kisset så är det för att den levt länge på lav, ungefär som det skulle bli om vi åt massor av rödbetor. Vi har nämligen en ren som strosat runt huset en tid och jag såg en rödaktig kissfläck där den varit, och så fort min mor fick nys om det så ringde hon något samtal och hips vips visste hon det. Mamma är som en uppslagsbok.

2 kommentarer

  1. Åke Johansson

    Det vore ju bra med fler unga familjer i byn. Sen får vi ju hoppas att det blir ännu fler så skolbussen fortsätter att gå en 15 -20 år till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>