Minnen från Rock Out Wild 2012

Jag vill gärna dela med mig av mina personliga minnen från Rock Out Wild, och jag börjar här med den här låten med Hellinor, "Hope And Care", som de inledde sin konsert med. Jag älskar att de började med en ballad! Hellinor blev bokade tack vare två tips från helt olika källor, en från min namne Bodil som är mamma till en av mina vänner och har hjälpt till under festivalen båda år, det andra från vår Sweden Rock Festival-granne Micke. Sångerskan Ellinor Asp är någon alla borde få möta, eller se live iallafall, hon har en utsrålning utöver det vanliga som går direkt till hjärtat.

Textraden "if there´s a will there is a way" är verkligen något både jag personligen och Rock Out Wild träffas starkt av. Njut! :)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>