Pain till Rock Out Wild!

Det är med stor stolthet jag kan berätta att sista bandet till Rock Out Wild 2013 är Pain! 

Peter Tägtgren som frontar bandet på sång och gitarr är en väldigt välkänd person i rockkretsar, och frontar även Hypocrisy samt är ägare och producent på The Abyss Studio där flera kända band spelat in sina skivor, bland Dimmu Borgir, Immortal och Sabaton.

Eftersom min pojkvän Mattias "Hede" Hedberg jobbar som ljusdesigner/tekniker åt både Pain och Hypocrisy har jag även lärt känna Peter lite. Han är otroligt trevlig och ödmjuk, inga divafasoner där inte! Både Pain och Hypocrisy turnérar flitigt så Hede är ofta borta. Michael Bohlin, gitarrist i Pain, skriver en turnéblogg som jag brukar läsa när de är ute för att följa med lite. Jag tycker fortfarande det är nästan som att kunna säga "Hälsa till jultomten!" och tomten faktiskt hälsar tillbaks, när jag säger "Hälsa Peter!" till Hede och Peter hälsar tillbaks. När jag var liten drömde jag om att vara kompis med mina idoler, kommer ihåg att jag ritade bilder på Carina Karlsson som var med i "Toffelhjältarna" och låtsades att hon var min bästa kompis. Nu lever jag min dröm, även om det nu inte träffat just Carina Karlsson än, men det är verkligen jättekul att få ta del av den här världen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>