Eternal på Rock Out Wild 2012

 Jag går vidare med lite fler minnen från i somras… Eternal kom redan på torsdagen till sin stuga och bevistade hela festivalen. De myste omkring som hustomtar överallt och det kändes som en trygghet att ha dessa härliga masar på plats både på scen och i publiken. Jag fick presentera dem eftersom Janne Stark som brukar presentera banden just då soundcheckade på andra scenen med sitt band Zoom Club. Här är en av låtarna Eternal spelade. Med det önskar jag er alla en trevlig helg!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>