Julhelg

Började julfirandet med våran tradition. Totalfylla kvällen innan med kusinerna.. Riktigt trevligt var det iaf, lite singstar å en massa skratt 🙂 Vaknade på julaftonsmorgonen av att Matilda sa att vi skulle vara hos farmor om 55 minuter. Tittar upp och undrar vart jag är, kommer på att jag e hos kusinerna, känner att ngn ligger bredivd mig. Vem fan kan de vara då? Jahapp, det var kusin tack och lov. Nyktra till och duscha på 55 minuter?!! Varken jag eller Math kunde ju köra, BINGO!

Ringer en taxi så vi tar oss till Matilda där pappa senare hämtar oss.. Jullunch hos farmor och farfar. Kan ju säga att jag var allt annat än hungrig, tack och lov tyckte dom bara att vi inte var riktigt klok som hade festat så hårt. Men dom förstod att man inte var sååå jätte hungrig iaf. Fick iaf i mig lite mat innan det var dags för julklapparna. Fick riktigt bra grejer,

En frenchpress. En sån där kaffepressgrej, en elvisp, pengar och presentkort 🙂

Sedan vidare till mormor och morfar. Chall avvek eftersom hon skulle jobba så mamma fick hämta oss. Hade börjat må lite bättre så där behövde man inte tvinga i sig maten iaf 🙂

Julklapparna där var också kanonbra, en väckarklocka, av äldre modell, sån där som lever om så grannarna vaknar, kläder, ljuslyktor och lite mer bra å ha grejer:) På Julaftonskvällen så var det spel som gällde, Brainstorm och kortspel. Mysigt värre.

Vaknade på juldagen och skulle in på stan en sväng, men de var ju inte mkt osm hade öppet så det blev en sväng på stallet och sen tillbaka till mormor. Där väntade en massa stök inför släktmiddagen. Alla barn och barnbarn träffas alltid hos mormor och morfar på juldagen och så har det varit sålänge jag kan minnas iaf 🙂

När vi var klar där så bar det av in till stan och till Jessica för att förfesta med hon och Camilla. For på cover även fast det var 18 där. Var riktigt lite folk där, men vad gjorde det. Kul hade vi och var där till stängning. Chall var snäll och skjutsade hem oss och jag somnade rätt gott. Lillasyster ringde och väckte mig vid halv 11 för vi skulle hit till Skellefteå. Kom upp under eftermiddagen och sen dess har vi mest bara kollat på tv.

Imorgon väntar en skön sovmorgon och en sväng på solbacken, tvärglo lite på rean och köpa hårfärg. Är nog de mest seriösa projektet för morgondagen.

Kommer nog åka ner en sväng till Umeå innan nyår, skulle ha varit på garaget en sväng och fått spola av en massa skit och is från bilen.

Patrik, hur ser veckan ut för dig? ( Vet att du kommer läsa de här förr eller senare 😛 )

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.