Trump är en skrämmande figur…

Efter att ha sett programmet ”Donald Trumps galna värld” ikväll på TV4 blir den mannen än mer skrämmande. Han eldar på massorna med galna löften och skyller på diverse grupper av människor för att det går dåligt för USA. Ja, han påminner om en annan galen figur som fanns en gång.

I programmet talar man om hans labila humör och en före detta försteminister i Skottland som ”köpt ett par biljetter till Antarktis” i det fall Trump skulle bli vald till USAs nästa president – för det tar längst tid för radioaktivitet att nå dit…(han hade egna erfarenheter av Trump från golfbanebygge i Skottland). Programmet blev inte mindre bisarrt efter att Sarah Palin dök upp på ett valmöte och höll ett eldigt tal för Mr Trump. Han lovar krig och kamp. En kvinnlig journalist som gjorde en dokumentär om DT för ett antal år sedan fick en mängd brev med varierande innehåll skickade till sig efter att dokumentären var klar och herr Trump inte var nöjd med resultatet. Hon kunde för sitt liv inte förstå att någon kvinna ens funderade på att rösta på Trump.

Han hånar handikappade, kvinnor, reportrar, religiösa, folkgrupper och säger att Hillary bara vill ta ifrån USAs folk deras vapen. Donald Trump spelar på farliga strängar och människor verkar lyssna – till dem och på en riktigt farlig pajas…

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.