Regeringen fortsätter satsa på skolan!

Som folkpartist är det med glädje som jag tar emot regeringens besked om en satsning på 2,3 miljarder till skolan/ år! Satsningen ska riktas mot fler speciallärare, satsning på lågstadielärare och mindre klasser!
Jag är mer än nöjd!

2 kommentarer

  1. Lena Andersson

    Skolan är väl kommunernas ansvar, så hur kan ”Regeringen” då ”satsa på skolan”?
    Vem vill utbilda sig till lärare när Fp vill att det i deras arbetsuppgifter ska ingå ökade bestraffningsmöjligheter, så att en liten nyutexaminerad 25 årig lärarinna ska kunna ”bestraffa” ett gäng tonåriga 2-meterskillar i klassen? Vill ni att fler ska utbilda sig så bör ni ju inte sänka studiemedlet med 300 kronor till endast 2500 kronor i månaden för att sedan tvinga/lura dem att låna ännu mer pengar för att Staten, liksom bankerna…, ska tjäna pengar/ränta på dessa studenter! Det borde vara självklart att ingen ska tvingas skuldsätta sig för att ens ha råd med dagliga utgifter för att ens överleva, såsom MAT och tak över huvudet!
    Att Fp drivit igenom återinförande av slaveriet/apartheidsamhället i Sverige då arbetslösa som tvingas komplettera med försörjningsstöd tvingas att arbeta heltid utan lön åt kommunerna redan efter 2 månaders arbetslöshet, exempelvis åt ”Viva resurs” i Umeå kommun, är anledningen till att jag aldrig mer kommer rösta på Fp trots att jag i grunden är socialliberal!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.