Lågvatttenmärke av FI!

Vad håller FI på med egentligen? Märkligt att deras partiledare Gudrun Schyman försvarar deras ”kupp” och kallar det en liten opinionsyttring med glimten i ögat”.
Det FI har gjort är att sabotera andra partiers affischer genom att sätta rosa glasögon på partiernas företrädare. Det är inte på detta sätt feminism ska debatteras. Det är sabotage att förstöra andra partiers valmateriel och inget annat!

En kommentar

  1. Peter

    Lundqvist-Brömster hat, likt exempelvis Lennart Holmlund, varit något oskärpt i sitt inhämtande av information. Som framgått tydligt under gårdagen i de största medierna, var pappersglasögonen fästa på affischerna med häftmassa. Under gårdagens eftermiddag påbörjade också FI arbetet med att återställa alla affischer till ursprungsskick. Något kampanjmaterial har således inte förstörts. Vid tidpunkten för Lundqvist-Brömsters blogginlägg var således alla affischer redan återställda, med undantag av ett fåtal, föreställande politiker som tagit tillfället i akt att lova att ha på sig ”genusglasögon” under kommande mandatperiod, och således meddelade att FI gott kunde lämna glasögonen på deras affischer. Hur som helst, den vandaliserande häftmassan med tillhörande pappersbitar är borttagna, det är med andra ord nu fritt fram att nu debattera den feminism som överskuggats av denna ”förstörelse”. Kör hårt Maria, debatten behövs! Inte minst från allianspartiernas sida.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.