Förslaget att lägga ned Skatteverket i Lycksele måste stoppas!

Nu hotas skatteverket i Lycksele av nedläggning på grund av en ny omorganisation. Ett värdelöst förslag som måste stoppas. Kontoret i Lycksele gör ett bra jobb till en låg kostnad för skattebetalarna. Flyttas verksamheten leder det till ökade kostnader, kompetensflykt och utarmning.
Min absoluta uppfattning är att statliga myndigheter ska gå i täten för att visa att statlig verksamhet som är framgångsrik även ska bedrivas på mindre orter. Hur kommer Sverige annars att se ut?

En kommentar

  1. Johannes Gustavsson

    Plus i kanten till dig! du är den ende hittills som tagit upp detta Svek av svensk regering!
    Enda anledningen till flytten är att regeringen vill avbefolka landsbygden!
    Inga andra argument har presenterats.
    Det borde således bli en folkstorm av alla som inte bor i en storstad… men icke!
    Ett dator och telefonjobb borde kunna va placerat var som helst och då ”anställda erbjuds följa med” så är det alltså inte tjänster de skall dra in på, inte kontorskostnad heller. Utan regeringen vet att folk kan och vill inte flytta så då tvingas man säga upp sig och på så sätt får de en ”frivillig avgång” av folk alt en urbanisering som de också vill.
    Denna regering måste stoppas! så är det bara! och låt mig påpeka att förra nedskärningen på skatteverket var under moderat styre, så vilket parti man än står bakom så förtjänar man att avsättas till Sverige och svenskens fördel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.