S-regeringen sviker sina vallöften!

Det duggar tätt av svikna vallöften från S-regeringens sida, Rut och Rot-avdragen var det senaste vi hörde. Nu kommer nästa chockhöjning av bensin och dieselskatt. Det kommer att slå hårt på oss som bor i glesbygd och är beroende av bil. Sedan ”lovar” man att höja arbetsgivaravgifterna för att anställa unga! Detta bådar inte gott!!

2 kommentarer

  1. johansson

    Det kostar att sanera efter alianspolitiken , 1994 var det lika dant när Twitterkalle hade varit statsminister

  2. Jan-Erik Vahlström

    Jo, Maria- jag tycker visst att det bådar gott. Det som inte heller jag tycker bådar gott är höjningen på bensin och diesel, men jag är ändå beredd att acceptera detta. När det gäller Rot och Rut så är ju dessa jobb ”skattesubventionerade” likväl som skattesubvention för ungdomar. Är det inte dessa jobb som inräknas i dom ”nya” 200´- 300.000 nya jobb som alliansen skryter med. Är det så högerpartierna skapar jobb genom kraftiga skattesubventioner? Det bådar gott, tycker jag, att man satsar på skola, vård och omsorg i stället för att ge kraftiga skattesubventioner till villa och bostadsrättsägare samt städhjälp utan behovsprövning. Tycker inte en Folkpartist också detta? Dessutom så flaggar man för att kraftigt utöka byggandet av hyresrätter. Allt detta fast man kraftigt bromsas av en borgerlig påtvingad budget av alliansen och sverigedemokraterna. Det bådar inte bara gott utan mycket gott,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>