Tack elever och personal på Levarskolan!

Ibland är det extra roligt att vara förtroendevald politiker. Som idag när jag har haft den stora förmånen att få besöka Levarskolan och följa elever och personal under hela dagen. Jag har fått umgås, lyssnat på och försöka assistera på lektioner från förskoleklass upp till åk 2. Förskoleklassen hade ett viktigt samtal med mig där de berättade om hur utemiljön på skolan skulle kunna bli så mycket bättre och roligare. Under lunchen hade jag trevligt sällskap med några elever som lovordade dagens lunch och berättade om vilken god mat som de brukar få i skolan. En dag fylld med matte, svenska, berättelser om vatten, rymden, och dans till Mario som viktigt avbrott från stillasittande till lite rörlighet! Måste bara också nämna raster med härliga barn som vill visa hur snabbt man kan gå, hur man kan gå ner i spagat till att hjula lite och inte minst vilka härliga snökanor man kan åka i från snöhögarna. Imorgon på barn och utbildningsutskottet kommer jag att berätta om min fantastiska dag på Levarskolan och jag kommer inte att glömma bort förskoleklassens kloka och viktiga förslag för en bättre och roligare utemiljö!
Återigen stort tack alla elever och all personal för en fantastiskt lärorik dag med många underbara och viktiga möten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>