En toppendag på Artediskolan!

Jag har återigen haft förmånen att få umgås med elever och personal i skolan. Idag stod Artediskolan på tur. Jag började dagen med att vara med på en lektion i studieteknik för åk 7, en bra lektion med nyttiga övningar. Sedan blev det slöjd, trä och metall, med en åk 8. Där tillverkade eleverna allt från stolar, träaskar, svarvade skålar till utfordringsbord för vilt. En fantastiskt trevlig lektion med tillfälle till många samtal.Sedan lunch i elevmatsalen och idag var det elevernas favoritmat, flera varianter av pizza, som också gillades av personalen. Efter lunch hann jag med härliga samtal med personal och sedan ett kort besök i åk 6 med en genomgång av resultat av nutidsorientering. Eleverna var nyfikna på resultatet och sammanfattningsvis var resultatet mycket bra. Efter det fick jag förmånen att lyssna på en konsert med elever från åk 7-8 som deltagit i projektet skapande skola. De presenterade sina rapp-låtar, helt makalöst bra! Dagen avslutades med SO-lektion i en åk 8. Det blev genomgång av ett prov som man gjort om energi och klimat. Vi hann också se en film om vatten.
Jag kom tillbaka till personalrummet med ett leende på läpparna. Återigen en dag med härliga ungdomar och trevlig och engagerad personal. Stort tack för ett mycket givande och lärorikt besök. Jag önskar er alla ett härligt sportlov!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>