Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Hunden Hejsan, tenton och golvläggare.

Idag har vi hämtat hem Hejsan från Issa och Ante, hon hade tydligen skött sig väldigt bra för hon va välkommen tillbaka.
Hon va väldigt glad att komma hem, hon och Sidra har mest sovit i dag, de är väl oxå trötta efter semestertrippen.
Hela familjen Brönemyr har haft ont i huvudet i dag Måste bero på allt socker vi har ätit och druckit under semesterveckan och nu återgått till det normala intaget. I morgon börjar LCHF livet igen, kan va skönt att låta kroppen få bort all skit efter gran Canaria trippen.

Går i i Annkis packt i morgon igen, minst tre träningar i veckan om man inte är sjuk. Så i morgon börjar vi med shake it kl18:00 på tenton marieberg. Ska bli jädrit skönt att få skaka rumpa! Sen resten av veckan får vi se vad det blir, skulle fått in ett Core pass oxå men tror det blir powerbox på torsdag eftersom jag jobbar onsdag kväll, sen är det innebandy på söndag med söndagsligan.

Sen ska jag även försöka lägga mej innan eller runt 22 tiden varje vardag kväll i veckan. Känner efter denna vecka att det är bra att lägga sig tidigt. Kroppen mår sååå mycket bättre. Plus en längre promenad varje dag med hundarna. Kan bara bli bättre nu.

Ska försöka sätta mig vid stort och lägga upp några bilder från resan oxå i morgon på förmiddagen plus att jag ska gå förbi kvartersvärden och höra vad som händer och dessutom be dem sätta fast kakelplattorna som lossnat när golvläggaren var här och flytta spisen, ser inte så bra ut.

Över och ut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.