Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Vardagen hinner ikapp/hälsomånad på jobbet

Nu är det en vecka sedan vi kom hem och hade vaknat första dagen i våra egna sängar. Vi blev antagligen smittad av vinterkräksjukan  på planet för hela familjen har legat däckad under veckan. Kan säga att det sög.

Jobbar helgen som är nu och kan säga att det är skönt och roligt att vara tillbaka till jobbet. Just nu har vi hälsomånad, vilket innebär att vi gör en aktivitet varje dag som har med hälsa att göra. Igår gick vi först en härlig promenad i den sköna solen och köpte limpa och annat gott. För att sedan gå tillbaka och göra varmchoklad och limpa mackor med ost som vi njöt av på altanen i solen varma strålar. Sååååå skönt. Efter maten så var det måla en bild som gällde. Vi valde att göra en till hårdare musik så som Pantera efter det planflöjt med bl.a. Mio min Mio. Om vi såg nån skillnad???? Jajamän!!! Det kan du lita på!!!  Prova själva! Nu är det jobb igen.

Men bjuder på en bild på Theodor och hans kompis Adjii (förlåt för stavningen) men den grabben var en Norsk version på vår grabb. Herregud så lika grabbarna var. Snacka om att de andra barnen fick se upp i poolen när de lekte vattenkrig, ja även vi vuxna som tydligen är akut allergisk mot vatten hahahaha. Grabbarna lyckades pricka av en mamma som blev riktigt upprörd, det gick så långt att hennes man fick säga åt henne. Överhörde när han sa. Men va fan är det som är så farligt med vatten?? Om det nu är så giftigt ta en annan solstol.

Kan säga att det var inte bara jag som skrattade då hahahaha.

 

image

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.