Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Än hinner vi med ännu ett äventyr

Vi har lovat barnen att hinna med ett äventyr varje dag denna vecka. Stora som små. I måndags blev det middag i Korptjärn och bad. (En liten tjärn mellan Nordmaling och Gräsmyr) Ungarna fångade små grodor i hinkar och hoppade från flytbryggan som finns där. Efter det blev det ett spontanbesök i Mullsjö hos en av mina närmsta vänner. Härligt att alla i familjen ha nån att leka med i Maddes familj. Ja nu va ju Simon borta men Alfan lekte bra med hundvalpen Dogge hahaha.

Igår var vi i Sörmjöle och fira mor som har blivit pensionär. Tillslut kom kusiner till barnen oxå och de fick sällskap. Jag och Alfan passade på att hjälpa morsan. Alfan körde röjsåg och jag klöv i sinne. Sjukt mycket ved att klyva. Får bli en arbetsdag senare under hösten oxå.

Idag är tanken att familjen Brönemyr ska åka och klättra i TjuvAntes grotta vid Olofsfors. Sist vi va där var T lite för lite för att klättra själv. Sen möter vi upp Hörnqvist familjen på Ava havsbad på middag och bad hoppas ungarna på. Vad det blir för äventyr resten av veckan är inte klart ännu. Men minigolf någonstans borde vi väl kunna fixa.

20150810_163115

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.