Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Mariebergskolan en bra skola

Dottern har börjat 4:an och har haft en fantastisk lärare i 1-3 som lärt henne massor och öppnat massa skåpluckor i hennes intresseskåp. Hon är super nöjd med sina två nya lärare. Men så har hon en gympa lärare utöver det vanliga. Han har multisportaren Robert Lindberg som är med i Team Silva. Snacka om att mariebergskolan har anställt ett trumfkort. Som i dag så hade han sagt till en i C paralellklass när de klagade på att de måste springa två varv runt skolan innan de skulle gå in och ha innegympa istället pga regnet.

– Men föreställ er att solen lyser då blir det roligare. (Ja nu är det ju en 10 årings version men jag kan tänka mej att han sagt nått liknande)

När C klass hade gympa var det deras tur att springa 2 varv runt skolan. Barnen sa Men de regnar ju ute. Nä säger Robert. Jo säger barnen gå ut och titta. Nä säger Robert då blir jag ju blöt. Sagt och gjort och barnen sprang runt skolan utan tjafs innan de gick in för fri lek i gympahallen.

Men jag gillar också att de trycker in två lektioner gympa i årskurs 4. Sen är det bad utöver det plus att C valt Geocaching som Elevens val. Idrott är bra! Mariebergskolan är toppen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.