Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

En mil som mål. Vad fan hände med latCilla

Eftersom vi ska springa Toughest I höst har jag som mål att L Ä T T kunna springa 1 mil innan augusti. Va fan hände med hon som aldrig skulle springa, hon som stått i mål hela sitt liv för att hon hatar att springa. Ja hon gillar ju att jaga boll och kan springa sjukt mycket då. Meeeen inte i onödan! Flås har jag nog, gäller bara att kroppen ska bli stark på rätta ställena.

Vi får hemläxa av uttervägens superhjältars PT. Måste erkänna att jag oxå gör den såklart. Gör höftlyft med gummiband under knäna nästan varje gång jag är på gymmet. Stretching som John lärt mig på nått av Tentons braiga Power pass kör jag oxå. Jag känner att min kropp är sliten just nu. Känner jag att de jag planerat inte går lägger jag om träningen och gör andra övningar där kroppen svarar bättre.  Som i kväll då ville jag inte utsätta min axel mer så det blev intervaller på löpbandet istället. Blev totalt 4 km i högt tempo, men inte max.

Har fått tipset att gå med stavar i uppförsbacke, skonsamt för knäna men ger ändå flås. I morgonbitti ska jag ut på en sväng med stavarna. Jag och Alfan har satt upp målet att vi ska ta oss ut 5 mornar av 7 hela sommaren. Vi har massa bra offroade backar på Brönet att prova.

#vågatränaochmåbra!

Fick en charmig bild på sonen tidigare i kväll.

20160611_213858

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.